Page 27 - Perder 44. Sayı
P. 27
ggerlar tadımda… 25
İstanbul’daki bloggerlar, perakende turu
Pakmaya pudingleri ile
birbirinden lezzetli tatlılar
hazırladılar.
Pakmaya, İstanbul’daki bloggerların katılımı ile puding
etkinliğine ev sahipliği yaptı. Bloggerların yaptıkları kendilerine
ait ve birbirinden özel tatlılar Pakmaya’nın pastacılık
şefi eşliğinde hazırlandı. Ardından hep beraber tadımı
gerçekleştirildi.
Pakmaya’nın Puding etkinliği, Pakmaya Uygulama Merkezi’nde
düzenlendi. Bloggerların kendilerine ait tatlı tarifleri, Pakmaya’nın farklı
tatlardaki pudingleri ile yapıldı. Pakmaya pastacılık şefinin katılımıyla
oldukça eğlenceli geçen etkinlik çerçevesinde, şefin önerdiği püf noktalar
ile hazırlanan birbirinden lezzetli tatlılar, katılımcıların beğenisine
sunuldu.
Pakmaya, birbirinden değerli katılımcıları ağırladığı etkinliğinde Mutfağı
Seviyorum, Arzu Erciyas, Hansa Koş, Bir Demlik Sohbet, Huzurlu Mutfak,
Ayşemin Mutfağı, Nezzetli Yemekler, Ayşe Terapi, Duygulu Lezzetler, Kendi
Mutfağında Şef isimli bloggerları buluşturdu.
ÜÇGEzgİn Slovenya’da
ÜÇGEzgin, son etkinliğinde rotasını Avrupa’ya,
hayran kalınası miniminnacık bir ülke olan ÜÇGE’nin çalışanları tarafından 2014 yılında
SLOVENYA’ya çevirdi. ÜÇGEzgin Doğa Sporları Doğa Sporları olarak kurulan ÜÇGEzgin
Başkanı Aslı Aydın yaptığı açıklamada, grubu, rotasını SLOVENYA’ya çevirdi.
“Slovenya kesinlikle görülmesi gereken bir ülke.
Başkent Ljubljana, Bohinj Gölü, Bled Kalesi ve Müzesi,
Triglav Dağı, Korita Mostnice Kanyonu, Skocjanske
Mağarası… çok etkileyici. Doğa ve tarih ile baş başa
geçirdiğimiz muhteşem anlar, zorlu yürüyüş ve tırmanma
parkurlarımızı keyifli hale getirdi. Üç günlük Slovenya
gezimiz sonrasında ÜÇGEzgin ekibi olarak “Aslında bizi
her yerde görüyorsunuz” sloganıyla gelecek programımıza
şimdiden hazırlık yapmaya başladık. Yeni rotamızı çok
yakında açıklayacağız” dedi.
İstanbul’daki bloggerlar, perakende turu
Pakmaya pudingleri ile
birbirinden lezzetli tatlılar
hazırladılar.
Pakmaya, İstanbul’daki bloggerların katılımı ile puding
etkinliğine ev sahipliği yaptı. Bloggerların yaptıkları kendilerine
ait ve birbirinden özel tatlılar Pakmaya’nın pastacılık
şefi eşliğinde hazırlandı. Ardından hep beraber tadımı
gerçekleştirildi.
Pakmaya’nın Puding etkinliği, Pakmaya Uygulama Merkezi’nde
düzenlendi. Bloggerların kendilerine ait tatlı tarifleri, Pakmaya’nın farklı
tatlardaki pudingleri ile yapıldı. Pakmaya pastacılık şefinin katılımıyla
oldukça eğlenceli geçen etkinlik çerçevesinde, şefin önerdiği püf noktalar
ile hazırlanan birbirinden lezzetli tatlılar, katılımcıların beğenisine
sunuldu.
Pakmaya, birbirinden değerli katılımcıları ağırladığı etkinliğinde Mutfağı
Seviyorum, Arzu Erciyas, Hansa Koş, Bir Demlik Sohbet, Huzurlu Mutfak,
Ayşemin Mutfağı, Nezzetli Yemekler, Ayşe Terapi, Duygulu Lezzetler, Kendi
Mutfağında Şef isimli bloggerları buluşturdu.
ÜÇGEzgİn Slovenya’da
ÜÇGEzgin, son etkinliğinde rotasını Avrupa’ya,
hayran kalınası miniminnacık bir ülke olan ÜÇGE’nin çalışanları tarafından 2014 yılında
SLOVENYA’ya çevirdi. ÜÇGEzgin Doğa Sporları Doğa Sporları olarak kurulan ÜÇGEzgin
Başkanı Aslı Aydın yaptığı açıklamada, grubu, rotasını SLOVENYA’ya çevirdi.
“Slovenya kesinlikle görülmesi gereken bir ülke.
Başkent Ljubljana, Bohinj Gölü, Bled Kalesi ve Müzesi,
Triglav Dağı, Korita Mostnice Kanyonu, Skocjanske
Mağarası… çok etkileyici. Doğa ve tarih ile baş başa
geçirdiğimiz muhteşem anlar, zorlu yürüyüş ve tırmanma
parkurlarımızı keyifli hale getirdi. Üç günlük Slovenya
gezimiz sonrasında ÜÇGEzgin ekibi olarak “Aslında bizi
her yerde görüyorsunuz” sloganıyla gelecek programımıza
şimdiden hazırlık yapmaya başladık. Yeni rotamızı çok
yakında açıklayacağız” dedi.